Wat kan Medi8IT voor uw organisatie betekenen?

Een greep uit onze diensten:

  • uitvoeren van testwerkzaamheden;
  • testcoördinatie;
  • testmanagement;
  • testadvies: opzetten gestructureerde aanpak van testen en testproces verbetering;
  • automatiseren van tests.

Steeds meer organisaties kunnen zich een langdurige stagnatie van het bedrijfsproces ten gevolge van storingen in de informatievoorziening niet permitteren. Het risico van storingen is vooral hoog nadat nieuwe of gewijzigde applicaties in productie genomen zijn. Een gestructureerde test biedt inzicht in deze risico’s en verschaft handvatten voor een beheersbare voortgang van het bedrijfsproces.
Vlak voor de datum waarop een nieuw of gewijzigd informatiesysteem in productie moet gaan, staat de opdrachtgever voor de beslissing of het informatiesysteem van voldoende kwaliteit is om zonder veel risico’s in productie mee te gaan.

Objectief oordeel
Het goed functioneren van een informatiesysteem is voor een organisatie vaak van essentieel belang voor de continuïteit. Het is alleen mogelijk een objectief oordeel te geven over de kwaliteit, wanneer de kwaliteitseisen, waaraan het informatiesysteem moet voldoen, van tevoren zijn vastgesteld.

TMap gecertificeerd
Het opzetten, uitvoeren en beheersen van een testtraject is echter geen gemakkelijke zaak. De testspecialisten van Medi8IT zijn TMap (Test Management approach) gecertificeerd en kunnen uw organisatie het juiste advies bieden bij het opzetten, uitvoeren en beheersen van gestructureerde testwerkzaamheden.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier en onze sales afdeling neemt snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.